- 04 maart 2022
- | Bron: Foodservices
JAVA ON THE ROAD 2022: de toekomst begint vandaag
Met het thema 'de toekomst begint vandaag' kunnen we 'JAVA on the road' weer nieuw leven inblazen. Wat kunnen we nu ondernemen om terug connectie te vormen, de verbondenheid die we zo hard nodig hebben en gemist hebben. Welke foodconcepten zijn student- & futureproof? Hoe kan de puzzel van voeding en kleinschalig genormaliseerd wonen mooi gelegd worden? Weer tal van invalshoeken die we graag met jullie exploreren. Bert Kruismans vormt er graag een mooi geheel van en sluit af met een mini-show.
We verwelkomen jullie graag op deze editie.
Programma
- 12.00 – 13.30 uur: onthaal en lunch
- 13.30 – 17.30 uur: seminaries
- 17.30 uur – einde: dinner en networking
Beleef het mee met ons, kies alvast één van deze data en leer bij!
- 27 september in Kinepolis Gent (Nederlandstalig)
- 11 oktober in Kinepolis Braine l’Alleud (Franstalig)
- 20 oktober in Kinepolis Gent (Nederlandstalig)
Seminaries
13.30 – 14.30 uur Dr. Luc Swinnen
Wat kunnen we nu doen om connectie te vormen met onze medewerkers? Het antwoord op stress- en angstklachten, trauma en een verminderde immuniteit.” Gebaseerd op het boek “Activeer je Nervus Vagus”
14.30 – 15.00 uur Catherine Ongenae
Is er nog leven op de campus? Komida 2.0 maakt zich klaar! Twee jaar Covid heeft een hele impact gehad op de wijze van les geven en volgen. De digitalisering is niet meer te stoppen en nieuwe prioriteiten in het sociale en privéleven zijn gecreëerd. Dit academiejaar starten er 3 generaties studenten die het echte campusleven en komida nog moeten ontdekken. De evolutie van eten wat en wanneer je wilt, nieuwe trends en invalshoeken over (gezonde) voeding, het terug samen kunnen zijn, uitbreiding van het online bestellen… gecombineerd met een bewuste kijk op duurzaamheid en stijgende kosten geeft ons een pak uitdagingen om aan te gaan.
15.00 – 15.15 uur culinaire verrassing
15.15 – 15.45 pauze
15.45 – 16.15 uur De toekomst van de zorg! Wie zorgt voor de maaltijden?
Panelgesprek, experten aan tafel:
- Jos Aben, Directeur Zorgbedrijf ouderenzorg Genk
- Karen de Loenen, Opleiding orthopedagogie UCLL Hogeschool
- Lobke Van de Wijngaert, Chef in de zorg, Voorzitter beroepsvereniging Chefs in de zorg
16.30 - 17.30 uur Bert Kruismans
Inschrijven of meer details omtrent aanwezige partners en infostanden vindt u op https://www.javafoodservice.be/java-on-the-road-2022. Deze opleidingen zijn gratis.
Leuk weetje: Elke deelnemer ontvangt het boek “Activeer je nervus vagus”.
Hopelijk tot dan!
WINGEPARK 10
3110 ROTSELAAR
+3232311101
info@sligro-ispc.be
www.sligro-ispc.be
